5 lietas, ko darīt, lai aizkavētu ādas novecošanos?

Ādas novecošanās notiek pakāpeniski - jau sākot no 25 gadu vecuma. Pirmās novecošanās pazīmes ne vienmēr ir izteiktas - pakāpeniski parādās sīkas grumbiņas, āda kļūst nedaudz sausāka, zaudē agrāko tvirtumu. Nereti tikai pēc 30 gadu vecuma sākam pievērst uzmanību izmaiņām ādā, tomēr ir svarīgi laicīgi aizsargāt ādu un aizkavēt novecošanos.

Kāpēc āda noveco?

Ādas šūnas -  fibroblasti ir atbildīgi par kolagēna un elastīna šķiedru sintēzi ādā. Šīs šķiedras uztur ādas karkasu, struktūru, nodrošina ādas tvirtumu un elastību. Novecojot, fibroblastu aktivitāte samazinās, kas izraisa elastīna un kolagēna šķiedru sairšanu. Tā rezultātā ādas epidermas slānis kļūst plānāks, zemādas slānis zaudē apjomu - parādās grumbas, noslīd sejas ovāls, āda zaudē mitrumu, elastību un tvirtumu

5 lietas, ko darīt, lai aizkavētu novecošanās procesus ādā?

  • Liela nozīme ir pareizai ādas kopšanai, izmantojot ādas kopšanas līdzekļus atbilstoši ādas tipam. SAAPIO piedāvā inovatīvus līdzekļus katram ādas tipam:
Anti- Acne līnijas produkti - taukainai, kombinētai ādai un ādai ar noslieci uz akne izsitumu veidošanos;
      Ageless līnijas produkti - ādai ar novecošanās pazīmēm, ādai, kas zaudējusi tvirtumu, kā arī sausai ādai;
      Acerola līnijas produkti - normālai / kombinētai ādai, lai aizkavētu  ādas priekšlaicīgu novecošanos, stiprinātu ādas imunitāti, piešķirtu ādai veselīgu mirdzumu;
        • Aizsargāt ādu no saules stariem, lietojot saules aizsargkrēmus ar augstu SPF, lai novērstu fotonovecošanos;
        • Aizsargāt ādu no gaisa piesārņojuma un viedierīču izstarotās zilās gaismas izraisītā oksidatīvā stresa. SAAPIO piedāvā speciāli izstrādātus, inovatīvus līdzekļus no kosmētisko produktu līnijas Urban Life.
        • Aizkavēt  novecošanās procesus,  lietojot iekšķīgi kolagēnu saturošus uztura bagātinātājus, kas efektīvi atjauno kolagēna daudzumu organismā, mazinot novecošanās pazīmes - grumbas, sejas ovāla izmaiņas, ādas tvirtuma zudumu. Vairāk informāciju par SAAPIO piedāvātajiem risinājumiem meklē šeit.
        • Veltīt pietiekami laika miegam, fiziskām aktivitātēm, lai mazinātu ikdienas stresu;

        Shop now

        Beauty that goes beyond nourishing physical body...