5 vienkārši ieradumi, kas liks Tev izskatīties jaunākai

Katrs no mums, īpaši pēc 30 gadu vecuma, vēlas izskatīties jaunāks par saviem gadiem. Kas tad ir jaunības noslēpuma pamatā?

Izrādās, tagad saglabāt jaunību ir kļuvis daudz vienkāršāk. Šos 5 veselīgos paradumus, kurus ievēro slavenības, savā ikdienā var ieviest ikviens:

  • Katru dienu no rīta un vakarā attīrīt ādu ar sejas attīrīšanas līdzekli, kas piemērots tavam ādas tipam.                                      Lai būtu vieglāk orientēties plašajā kosmētikas piedāvājuma klāstā, SAAPIO piedāvā risinājumu:
    • ja tava āda ir taukaina vai kombinēta, kā arī ar noslieci uz akne izsitumu (piņņu, pūtīšu) veidošanos, Tev piemērotākais būs Anti-Acne līnijas sejas attīrošais gēls
    • ja tava āda ir sausa vai pedējā laikā ir kļuvusi sausāka, tā ir zaudējusi mitrumu, pamani pirmās novecošanās pazīmes, tad ieteicams izmantot Ageless līnijas attīrīšanas līdzekli - saudzīgi attīrošo gēlu.
    • Ja pavadi daudz laika pie datora un viedtālruņa, ja tava āda ir kļuvusi blāvāka, sejas attīrīšanai izvēlies Urban Life micelāro ūdeni;Sākt dienu ar ūdens glāzi, dienas laikā ik pa laikam padzerties ūdeni pat tad, ja neslāpst. Šis paradums ir viegli izpildāms un vienkāršs, bet dod rezultātu ilgtermiņā.

  • Katru dienu dzert kolagēnu. Šī padoma izpilde aizņem tikai 10 sekundes no tava laika. Pēc 25 gadu vecuma organismā izsīkst kolagēna rezerves, kas izraisa novecošanās pazīmju rašanos - āda kļūst sausāka, zaudē tvirtumu, parādās krunciņas un grumbas. Laicīgi atjaunojot kolagēna rezerves, ir iespēja aizkavēt novecošanās pazīmju attīstību.    

             Kādu kolagēnu izvēlēties?

     Lai kolagēns labi uzsūktos organismā, tam ir jābūt hidrolizētā formā.     Hidrolizētā forma nozīmē, ka kolagēna šķiedras ir sadalītas atsevišķos peptīdos un aminoskābēs, tāpēc organismā tas uzsūcas daudz labāk.

     Visi SAAPIO kolagēnu saturošie uztura bagātinātāji satur tieši hidrolizēto kolagēnu, kas nodrošina optimālu uzsūkšanos organismā un lidz ar to arī dod sagaidāmo rezultātu - āda kļūst tvirtāka, mazinās grumbas, uzlabojas  matu, nagu un locītavu stāvoklis.

    SAAPIO uztura bagātinātāju klāstā ir pieejams tīrs kolagēns jeb        Hidrolizētais kolagēns, kolagēns ar hialuronskābi (kas papildus nodrošina optimālu ādas mitrināšanu), Paaugstinātas devas kolagēns - Double Power kolagēns, kas īpaši ieteicams pēc 30 gadu vecuma, kad jau parādījušās pirmās novecošanās pazīmes, Joint Support kolagēns - locītavu un skrimšļu veselībai un stiprināšanai, 

    • Aizsargāt ādu no saules staru un zilo ekrānu starojuma kaitīgās ietekmes.

    Ir pieejama plaša infromācija par kaitējumu, ko saules izstarotie UV stari nodara ādai, tomēr pēdējā laikā parādās nopietni pētījumi par citu starojumu, kas veicina ādas novecošanos - tā ir datoru un viedierīču izstarotā zilā gaisma.

    Kā zināms, lai aizsargātu ādu no saules staru kaitīgās ietekmes, ir jālieto saules aizsardzības līdzekļi ar augstu SPF (30 -50). 

    Bet kā aizsargāt ādu no viedierīču zilās gaismas?
    Ir izstādāta speciāla  kosmētika, ka efektīvi spēj aizsargāt no elektronisko ierīču starojuma. Svarīgi izvēlēties kosmētiku, kas satur inovatīvas sastāvdaļas - piem. Cobiodefender.
    Tā ir aktīva sastāvdaļa, kas spēj šūnu līmenī pasargāt ādu no elektoromagnētiskā starojuma un viedierīču izstarotās gaismas staru kaitīgās ietekmes.
    Pētījumos ir pierādīts, ka Cobiodefender nodrošina epidermas atjaunošanos, aizsargā ādas šūnu kodola DNS no zilās gaismas kaitīgās ietekmes, tādējādi pasargājot ādu no priekšlaicīgas novecošanās un atjaunojot elektromagnētiskā starojuma skartās šūnas.
    Inovatīvā sastāvdaļa - Cobiodefender atrodama SAAPIO produktu līnijas Urban Life produktu sastāvā.
    Iekļaujot šos produktus savas ādas kopšanas rutīnā, varat būt droši, ka jūsu āda ir pasargāta no viedierīču zilās gaismas kaitīgās ietekmes visas diennakts garumā.
    • Smaidīt, katru dienu atrast iemeslu priecāties. Ir pierādīts, ka pozitīvs noskaņojums uzlabo cilvēka imunitāti un aizkavē šūnu novecošanos.

    Shop now

    Beauty that goes beyond nourishing physical body...