Kāpēc pēc 25 gadu vecuma obligāti jālieto kolagēns?

Mūsu steidzīgajā ikdienas ritmā, kad pietrūkst laika rūpēm par veselību un skaistumu, aktualizējas jautājums, kas būtu jādara, lai atrastu līdzsvaru starp veselību un labsajūtu. Nenoliedzami būtiska loma fiziskās veselības uzturēšanā ir  sabalansētam uzturam un sporta aktivitātēm, tomēr, gadiem ejot, it īpaši pēc 30 gadu vecuma, ar to vien nepietiek. Tad aktuālāks kļūst mērķis par skaistuma saglabāšanu ilgtermiņā.

Kā saglabāt skaistumu ilgtermiņā?

Diemžēl neviens nav pasargāts no dabiskās novecošanās procesiem, tomēr šos procesus varam ievērojami aizkavēt. Nozīmīga loma veselības un skaistuma saglabāšanā ir kolagēnu saturošiem uztura bagātinātājiem - to efektivitāte un drošums ir pierādīts zinātniskos pētījumos. 

Kolagēns ir proteīns, tas ir kā organisma būvmateriāls, no kura sastāv lielākā daļa audu. Jau sākot no 25 gadu vecuma, kolagēna sintēze organismā samazinās. Kolagēna samazināšanās organismā izraisa novecošanās pazīmju rašanos - āda zaudē tvirtumu, tonusu, parādās pirmās krunkas un grumbas, pasliktinās matu un nagu stāvoklis, locītavas kļūst stīvākas, parādās locītavu sāpes. Visas šīs novecošanās pazīmes var aizkavēt, lietojot kolagēnu.

Kādu kolagēnu izvēlēties?

Ir pieejami kolagēnu saturoši uztura bagātinātāji pulvera formā, šķidrā formā un kapsulās, tomēr pētījumos ir pierādīts, ka tam nav būtiskas nozīmes. Svarīgi ir kas cits - lai kolagēns labi uzsūktos oganismā, tam jābūt hidrolizētā formā.

Ko nozīmē “hidrolizēts kolagēns” un ar ko tas atšķiras no parastā kolagēna?

Hidrolizētais kolagēns tiek iegūts, kolagēna garās aminoskābju ķēdes sadalot sīkākās vienībās - peptīdos. To molekula ir mazāka un tā labi uzsūcas tievajās zarnās un ar asinsrites palīdzību kolagēns tiek nogādāts mērķa orgānos - ādā, locītavās, skrimšļos, matu folikulos u.c.

‘Visi SAAPIO kolagēna produkti satur tieši hidrolizēto kolagēnu, kas garantēs vislabāko tā uzsūkšanos organismā un protams arī rezultātu. 

Vairākos uztura bagātinātājos hidrolizētais kolagēns ir apvienots ar citām sastāvdaļām, kas sniedz papildus efektu cīņā ar novecošanos. Kolagēns ar hialuronskābi pasargās ādu no mitruma zuduma, kolagēns joint support - stiprinās locītavas un skrimšļus. Ja esat saskāries ar matu un nagu stāvokļa pasliktināšanos (lūzt, izkrīt mati, nagi kļūst trausli), tad ieteicams izvēlēties Beautifying Nutrition kompleksu, kurā kolagēnam ir pievienots speciāls vitamīnu komplekss matiem.

Ko darīt, ja jau ir radušās grumbas un āda ir zaudējusi tvirtumu?

Tādā gadījumā vislabāk būtu izvēlēties Double Power collagen, kas satur augstu kolagēna koncentrāciju un ievērojami uzlabos jūsu ādas stāvokli.

Shop now

Beauty that goes beyond nourishing physical body...